Modulair bouwen met STiDO: hoe gaat dat in zijn werk?

De snelle doorlooptijd is één van de troeven van modulair bouwen. Bij STiDO begeleiden we u van het eerste verkennend gesprek tot en met de productiestart in eigen atelier en de vakkundige plaatsing. Met het juiste advies voor uw modulair bouwproces en een correcte offerte bent u bij STiDO zeker van een kwalitatieve, transparante werkwijze. Ook na de oplevering kan u steeds bij ons terecht.

Het verloop van uw modulair bouwproces

1. Eerste kennismakingsgesprek

1. Eerste kennismakingsgesprek

Bij STiDO zijn we gepassioneerd door het modulair bouwen van prefabwoningen. Tijdens ons eerste gesprek stellen we ons bedrijf voor, leggen we de productiewijze en keuzemogelijkheden uit en overlopen we de planning van zo’n modulair bouwproces.

image/svg+xml
2. Situatieanalyse ter plaatse

2. Situatieanalyse ter plaatse

Een STiDO-adviseur komt ter plaatse en volgt een uitgebreide checklist die uw wensen en noden centraal zet. Indien nodig neemt uw adviseur enkele foto’s en doet hij opmetingen zodat we over voldoende informatie beschikken voor de opmaak van een gedetailleerde én vrijblijvende offerte.

image/svg+xml
3. Gratis offerte

3. Gratis offerte

Modulair bouwen doet u op maat, dus uw offerte is er eentje aangepast aan uw verwachtingen en vooropgesteld budget. Dit laatste is bepalend voor de grootte, afwerking en de te gebruiken bouwmaterialen en dus voor iedereen verschillend. Het professionele advies van STiDO krijgt u er steeds gratis bij.

Prefab houtskeletbouw is een zeer ecologische én economische bouwmethode met maximaal comfort tijdens het bouwproces.

image/svg+xml
4. Start bouw van uw bijgebouw of woning

4. Start bouw van uw bijgebouw of woning

Er wordt een 3D-tekening uitgewerkt die we tot in detail met u overlopen. Na goedkeuring van deze 3D starten we met de bouw.

Geproduceerd met 100% kwalitatieve en ecologische materialen bouwen we modulaire woningen en bijgebouwen steeds in onze eigen ateliers in Mollem (Asse). Ook voor de afwerkingsmaterialen en -technieken, zoals ramen en deuren, opteert STiDO voor Belgische merken. Modulair bouwen met STiDO is dus een milieuvriendelijke keuze met een beperkte ecologische voetafdruk. Dit creëert een aanzienlijke meerwaarde.

image/svg+xml
5. Vlotte levering en plaatsing

5. Vlotte levering en plaatsing

Bewonder uw prefab woning of bijgebouw in onze ateliers nadat de bouw is afgerond. We overlopen dan nog eens de leverings- en plaatsingsmodaliteiten zodat uw STiDO vervolgens klaargemaakt kan worden voor transport.  

Het voordeel van modulair bouwen is dat uw woning of bijgebouw in één geheel ter plaatse wordt gebracht. Indien plaatsing en transport – omwille van de omvang – in één geheel niet mogelijk zijn, worden de verschillende modules ter plaatse aan elkaar gekoppeld en verder afgewerkt.

image/svg+xml
6. Uitstekende service na verkoop

6. Uitstekende service na verkoop

Na de oplevering kan u blijvend beroep doen op STiDO, zelfs jaren later. Volgens ons logisch omdat modulair bouwen enkel in een sfeer van wederzijds vertrouwen en respect kan. Bovendien behoudt u gedurende het volledige traject een vaste aanspreekpartner, die uw dossier opvolgt en coördineert. Onze garantie op een uitstekende service na verkoop.

image/svg+xml

Bij STiDO bent u aan het juiste adres voor het modulair bouwen van uw woning of bijgebouw.

  • Vast aanspreekpunt doorheen het bouwproces
  • Transparante manier van werken
  • Offertes op maat van uw wensen
  • Situatieanalyse ter plaats
  • 100% Belgisch