Modulair bouwen met STiDO: hoe gaat dat in zijn werk?

De snelle doorlooptijd is één van de troeven van modulair bouwen. Bij STiDO begeleiden we u van het eerste verkennend gesprek tot en met de productiestart in eigen atelier en de vakkundige plaatsing. Het is steeds dezelfde STiDO-adviseur die u zal begeleiden van bij de kennismaking tot aan de oplevering. U heeft dus één vast aanspreekpunt gedurende het volledige proces. Met het juiste advies voor uw modulair bouwproces, een persoonlijke service en een correcte offerte op maat bent u bij STiDO zeker van een kwalitatieve, transparante werkwijze. Ook na de oplevering kan u steeds bij ons terecht.

Het verloop van uw modulair bouwproces

1. Het kennismakingsgesprek

1. Het kennismakingsgesprek

Vervolgens nodigen we u graag uit op onze site in Asse of boeken we met u een videocall in. Hier legt de STiDO-adviseur ons productieproces uit en overloopt hij de planning van een modulair bouwproces. Indien uw wensen al voldoende concreet zijn, wordt hier ook de basis gelegd voor een voorontwerp.

image/svg+xml
2. Situatieanalyse ter plaatse

2. Situatieanalyse ter plaatse

Indien nodig komt uw STiDO-adviseur ter plaatse om enkele foto’s te nemen en opmetingen te doen. Hij zorgt er altijd voor om over voldoende informatie te beschikken voor de opmaak van een gedetailleerde én vrijblijvende offerte.

image/svg+xml
3. Gratis offerte

3. Gratis offerte

Van zodra het voorontwerp aan uw verwachtingen voldoet, gaan we naar de volgende stap. Modulair bouwen doet u op maat, dus uw offerte is er eentje aangepast aan uw verwachtingen en vooropgesteld budget. Dit laatste is bepalend voor de grootte, afwerking en de te gebruiken bouwmaterialen en dus voor iedereen verschillend. Het professionele advies van uw STiDO-adviseur krijgt u er steeds gratis bij.

In sommige gevallen is een bouwvergunning en een architect vereist, in andere niet. Indien nodig, kan uw STiDO-adviseur u in contact brengen met een architect met ervaring in modulair bouwen.

Prefab houtskeletbouw is een zeer ecologische én economische bouwmethode met maximaal comfort tijdens het bouwproces.

image/svg+xml
4. Start bouw van uw bijgebouw of woning

4. Start bouw van uw bijgebouw of woning

We werken een 3D-tekening uit die we in detail met u overlopen. Na goedkeuring van deze 3D starten we met de bouw.

Geproduceerd met 100% kwalitatieve en ecologische materialen bouwen we modulaire woningen en bijgebouwen steeds in onze eigen ateliers in Mollem (Asse). Ook voor de afwerkingsmaterialen en -technieken, zoals ramen en deuren, opteert STiDO voor Belgische merken. Modulair bouwen met STiDO is dus een milieuvriendelijke keuze met een beperkte ecologische voetafdruk. Dit creëert een aanzienlijke meerwaarde.

image/svg+xml
5. Vlotte levering en plaatsing

5. Vlotte levering en plaatsing

Bewonder uw prefab woning of bijgebouw in onze ateliers nadat de bouw is afgerond. We overlopen dan nog eens de leverings- en plaatsingsmodaliteiten zodat uw STiDO vervolgens klaargemaakt kan worden voor transport.  

Het voordeel van modulair bouwen is dat uw woning of bijgebouw in één geheel ter plaatse wordt gebracht. Indien plaatsing en transport – omwille van de omvang – in één geheel niet mogelijk zijn, worden de verschillende modules ter plaatse aan elkaar gekoppeld en verder afgewerkt.

image/svg+xml
6. Uitstekende service na verkoop

6. Uitstekende service na verkoop

Na de oplevering kan u blijvend beroep doen op STiDO, zelfs jaren later. Volgens ons logisch omdat modulair bouwen enkel in een sfeer van wederzijds vertrouwen en respect kan. Bovendien behoudt u gedurende het volledige traject uw STiDO-adviseur als vaste aanspreekpartner, die uw dossier opvolgt en coördineert. Onze garantie op een uitstekende service na verkoop.

image/svg+xml

Bij STiDO bent u aan het juiste adres voor het modulair bouwen van uw woning of bijgebouw.

  • Vast aanspreekpunt doorheen het bouwproces
  • Transparante manier van werken
  • Offertes op maat van uw wensen
  • Situatieanalyse ter plaatse
  • 100% Belgisch