Nieuws

Uw woning uitbreiden? Kies voor een aanbouw in houtskeletbouw

Terug naar overzicht

Uw keuken uitbreiden met een kookeiland, een extra leefruimte met zicht op de tuin of eindelijk die extra logeerkamer zodat familie en vrienden op bezoek kunnen komen… Aan dromen voor uw woning geen gebrek, maar wel aan ruimte? Dan heeft STiDO met prefab modulaire aanbouw de oplossing.

Minder hinder

Geen zoektocht naar geschikte vakmannen die u moet opvolgen, geen rondslingerende bouwmaterialen in uw tuin en geen wekenlange bouwwerf. Doordat we uw volledige aanbouw prefabriceren in ons productieatelier kan u in alle rust aftellen tot de dag van plaatsing. Uw aanbouw wordt geleverd en geplaatst in slechts enkele uren tijd. Het enige dat u nog rest is de volledige afwerking, maar dat is een kwestie van dagen of maximaal enkele weken.

Op en top maatwerk

Zowel voor de indeling van uw aanbouw als de buitenafwerking heeft u bij STiDO alle keuzevrijheid. Gaat u voor een naadloos geheel met uw bestaande woning of kiest u voor een contrasterend materiaal dat van uw aanbouw een blikvanger maakt. Alles kan. Maatwerk is niet voor niets ons handelsmerk.

Kostenbesparend

Hoeveel een aanbouw kost, is moeilijk op voorhand te zeggen. Oppervlakte en de gebruikte bouw- en afwerkingsmaterialen zijn onder andere bepalende factoren in de kostprijs. Wat we wél kunnen zeggen is dat prefabaanbouw dankzij de korte doorlooptijd en het snelle plaatsingsproces een flinke besparing oplevert ten opzichte van de klassieke bouwmethode.

Zonder vergunning

Als uw aanbouw onder de 40m² blijft en er geen constructieve wijzigingen gebeuren aan het hoofdgebouw, dan volstaat een melding. Uiteraard hangen hier bepaalde voorwaarden aan vast en zijn er verschillen per gemeente. Uw STiDO-adviseur zal steeds aanbevelen om eerst contact op te nemen met de gemeente om te kijken wat er wel en niet kan zonder vergunning.

Overtuigd dat een prefab modulaire aanbouw ook uw woondromen snel kan realiseren? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij helpen u graag verder.