Over STiDO

STiDO is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en commercialiseren van modulaire woningen en mobiele bijgebouwen. Hiermee beschikt u in een mum van tijd over een kwalitatief afgewerkte werk- en woonruimte. Onze gebouwen worden geprefabriceerd in onze ateliers en sleutel-op-de-deur geleverd en geplaatst. Door te kiezen voor de modulaire bouwwijze van STiDO bekomt u in een mum van tijd het tuinkantoor, de kangoeroewoning of het huis waar u naar zoekt.

Waarom een STiDO?

Een STiDO wordt gebouwd met kwalitatieve en ecologische materialen. De productie van deze woningen en bijgebouwen vindt plaats in België en ook de onderdelen, zoals bv. de ramen en deuren, zijn afkomstig van Belgische fabrikanten. Het is een milieuvriendelijke keuze met een beperkte ecologische voetafdruk waarmee u een aanzienlijke meerwaarde creëert.

Een STiDO heeft zeer veel toepassingsmogelijkheden en kan gemakkelijk meegroeien met uw behoeftes. Vooreerst is er het traditionele gebruik als woning, maar daarnaast biedt ook een bijgebouw tal van voordelen: denk maar aan een ontspanningsruimte voor de kinderen, een gastenkamer, een tuinkantoor, een eventueel een zorgwoning. Indien u na verloop van tijd de bijkomende ruimte niet meer nodig heeft, kunt u uw STiDO eenvoudig verkopen aangezien het een mobiele unit is. En bij een eventuele verhuis kunt u 'm makkelijk meenemen. Aangezien een STiDO in houtskeletbouw wordt vervaardigd, geniet u meteen van alle voordelen die houtskeletbouw te bieden heeft.