Over STiDO

STiDO is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en commercialiseren van tuinkamers. Hiermee beschikt u in een mum van tijd over een bijkomende, kwalitatief afgewerkte werk- en woonruimte. Deze bijgebouwen worden geprefabriceerd in onze ateliers en sleutel-op-de-deur geleverd en geplaatst. Met een tuinkamer van STiDO bekomt u in enkele weken tijd het tuinkantoor, de hobbykamer, de fitnessruimte in uw tuin, ... waar u naar zoekt.

Waarom een STiDO?

Een STiDO wordt gebouwd met kwalitatieve en ecologische materialen. De productie van deze bijgebouwen vindt plaats in België en ook de onderdelen, zoals bv. de ramen en deuren, zijn afkomstig van Belgische fabrikanten. Een STiDO is dus een milieuvriendelijke keuze met een beperkte ecologische voetafdruk waarmee u een aanzienlijke meerwaarde voor uw woning creëert.

Een bijgebouw van STiDO heeft zeer veel toepassingsmogelijkheden en kan gemakkelijk meegroeien met uw behoeftes. Denk maar aan een ontspanningsruimte voor de kinderen, een poolhouse, een gastenkamer, een tuinkantoor, een zorgwoning of dienstenwoning in je tuin. Indien u na verloop van tijd uw tuinkamer niet meer nodig heeft, kunt u hem eenvoudig verkopen aangezien het een mobiele unit is. En bij een eventuele verhuis kunt u de STiDO gemakkelijk verhuizen naar uw nieuwe woning. Aangezien de STiDO tuinkamer in houtskeletbouw wordt vervaardigd, geniet u meteen van alle voordelen die houtskeletbouw te bieden heeft.