Een prefab module huren

Past het beter bij uw situatie om een mobiel bijgebouw of een zorgwoning te huren in plaats van te kopen? Ook hiervoor kan u bij STiDO terecht. We bieden diverse modules aan die allemaal instapklaar worden geleverd en voorzien zijn van de nodige faciliteiten.

Van zorgwoning tot tuinkantoor

We verhuren zorgwoningen van 40m² die worden aangeleverd als een sleutel-op-de-deur woning en volledig uitgerust zijn met keuken en sanitair. Ideaal als u voor korte termijn gebruik wil maken van een kangoeroewoning. Daarnaast verhuren we ook tuinkantoren van 16 m² tot 24 m². Die zijn eveneens instapklaar en hebben de nodige voorzieningen om aan uw behoeften voor telewerk te voldoen.

Neem een kijkje

Net zoals u bij een huurhuis of -appartement zou doen, kan u onze modules ook eerst komen bezichtigen voor u een beslissing neemt. U bent na afspraak altijd welkom in onze productiesite in Asse waar we steeds één of meerdere modules in voorraad hebben. Na de bezichtiging bespreekt uw STiDO-adviseur graag wat uw behoeften precies zijn en licht hij de praktische modaliteiten en voorwaarden toe.

Huurvoorwaarden

Voor onze verhuurmodules werken we met een vaste maandhuur en een éénmalige kost voor de installatie en de ophaling ervan aan het einde van de huurperiode. Deze kost is inclusief de transport- en kraankosten voor zowel de levering als de ophaling, de plaatsing en verwijdering van de schroeffundering alsook de aansluiting van de nutsvoorzieningen.

Het maandelijks huurbedrag hangt af van het type module waarvoor u opteert. In de maandhuur is een brandverzekering inbegrepen met dekking “Gebouw”. Bovendien voorzien we in de volledige huurperiode standaard een servicegarantie voor de herstelling van de module bij eventuele beschadiging.

Toch kopen?

Wil u aan het einde van de huurperiode de module graag aankopen voor langer gebruik? Dat is zeker mogelijk. Uw STiDO-adviseur overloopt graag samen met u de mogelijkheden.

Een zorgwoning of tuinkantoor huren?

Uw STiDO-adviseur bespreekt graag alle mogelijkheden met u.

of bekijk onze vele realisaties in houtskeletbouw.