Nieuws

Stockmodellen van STiDO: de snelle oplossing voor modulaire huizenjagers

Terug naar overzicht

Zowel voor zorgwoningen, mobiele bijgebouwen als nieuwbouwwoningen is modulair bouwen aan een opmars bezig. Het aantal aanvragen stijgt, zeker bij projecten waar de snelheid van het bouwproces een belangrijke factor is. Daarom bieden we sinds kort ook stock- of showroommodellen aan. De perfecte oplossing met de gekende STiDO kwaliteit voor dringende vragen.

Showroommodellen

Een standaard bouwproces met STiDO bevat altijd een bezoek aan productiesite in Mollem voor het ontwerp en de bespreking van uw project. Hierbij maken we gebruik van enkele showroommodellen om materiaalkeuzes en afwerkingsmogelijkheden te tonen. Die showroommodellen zijn dan ook tot in de puntjes in orde aangezien ze onze kwaliteit moeten weerspiegelen. Sinds kort bieden we deze modellen ook in de verkoop aan.

Snel beschikbaar

Hoewel uw project dankzij de modulaire bouwmethode vaak een drietal maanden na alle formaliteiten, geplaatst kan worden, is dat in bepaalde gevallen niet snel genoeg… Een showroommodel biedt de oplossing. Die zijn direct beschikbaar en kunnen na een plaatsbezoek onmiddellijk geplaatst worden. Ideaal voor wie dringend op zoek is naar een zorgwoning of een bijgebouw.

Gunstig prijskaartje

STiDO staat gekend om haar maatwerk. Dat kunnen we u uiteraard bij een stockmodel niet bieden, maar dat reflecteert zich dan ook in het prijskaartje. Bovendien biedt een stockmodel niet alleen voor dringende vragen een oplossing. Wie niet meteen op zoek is naar maatwerk of wie zoekt naar een budgetvriendelijke oplossing kan kiezen voor een stockmodel.

De meerwaarde van STiDO

Voor de bouw van al onze projecten, en dus ook onze stockmodellen, kiezen we bij STiDO bewust voor modulaire houtskeletbouw omdat die garant staat voor duurzaamheid en een doorgedreven isolatie. We gebruiken enkel kwalitatieve en duurzame materialen, en werken zo veel mogelijk met Belgische leveranciers voor een snelle service en goede nazorg.

Benieuwd naar onze stockmodellen? Neem dan zeker eens een kijkje in ons aanbod stockmodellen. Liever een zorgwoning, bijgebouw of nieuwbouwwoning op maat? Contacteer dan onze STiDO-adviseurs voor een afspraak.