Nieuws

STiDO voor professionals - Ontdek alle troeven van modulaire houtskeletbouw voor uw project

Terug naar overzicht

De duurzaamheid en snelheid van het bouwproces gecombineerd met ons doorgedreven maatwerk maakt dat de modulaire houtskeletbouw van STiDO naast de particuliere ook de professionele markt weet te bekoren. Van zorgwoningen tot extra kantoorruimte, modulaire houtskeletbouw biedt snel, efficiënt en zonder al te veel (bouw)hinder een antwoord!

Uitbreiding bestaande faciliteiten

Of het nu gaat om het uitbreiden van uw kantoorruimtes, het plaatsen van extra kamers in een woonzorgcentrum of het bouwen van woonunits in het kader van begeleide woonprojecten, met modulaire houtskeletbouw kan u in geen tijd bestaande ruimtes en faciliteiten uitbreiden. En dat met een minimale overlast. Alle modules worden in ons atelier gebouwd en afgewerkt. Inclusief vast meubilair indien gewenst. Ons team heeft vervolgens slechts een paar dagen op de werf nodig voor de plaatsing en aansluiting. Een maandenlange bouwwerf is met modulaire houtskeletbouw dus verleden tijd.

Maatwerk

Een bijkomende meerwaarde is ons maatwerk. Geen gestandaardiseerde opties, maar een ervaren adviseur die luistert naar uw wensen en noden en kijkt naar de inplanting en oriëntatie van het project. Met oog voor het beschikbare budget. Zo garanderen we u een eindresultaat dat 100% aan de gedefinieerde behoeftes voldoet.

Transparante communicatie

Al van bij de start is duidelijke communicatie de basis van al onze samenwerkingen. Elk project, ongeacht hoe groot, krijgt één vast aanspreekpunt binnen STiDO. Daarnaast maken we goede en transparante afspraken zodat iedereen weet wat te verwachten. Ook na de oplevering kan u steeds bij ons terecht. We bieden een uitstekende naservice, mede dankzij een goede relatie met al onze leveranciers.

Laat u inspireren

Bij STiDO zijn we niet aan ons proefstuk toe. De afgelopen jaren realiseerden we diverse mooie projecten voor professionele klanten. Voor Flegado bouwden we 6 modulaire zorgwoningen die gestapeld werden geplaatst. Ze beschikken allemaal over sanitair en een kitchenette en hebben elk een oppervlakte van ca. 30m². Vzw Spectrum rekende op STiDO voor 4 woonunits met een totale oppervlakte van 120 m², elk voorzien van een kitchenette en sanitair. Het OCMW van Charleroi vormde dan weer haar hoofdgebouw om naar slaapgelegenheden voor hulpbehoevenden. De kantoren verhuisden naar nieuwe kantoorruimte van 240 m² die STiDO bouwde met 9 aaneengeschakelde modules. Volledig afgewerkt en met inbegrip van sanitair en andere voorzieningen.

Bent u benieuwd wat modulaire houtskeletbouw en STiDO kunnen betekenen voor uw project? Contacteer dan onze adviseurs.