Nieuws

STiDO’s 7 troeven voor nieuwbouw

Terug naar overzicht

Wie denkt aan bouwen, denkt nog te vaak aan bakstenen en dakpannen. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Want wist u dat modulair bouwen perfect geschikt is voor nieuwbouwwoningen? En dat het niet alleen sneller, maar ook nog eens goedkoper is? Ontdek STiDO’s 7 troeven voor uw nieuwbouw!

1. Gemakkelijk

Kleinere bouwpercelen, strenge isolatienormen en veeleisende bouwvoorschriften… Bouwen is complex geworden. Compacte nieuwbouwwoningen zijn hiervoor de ideale oplossing. Ze nemen minder plaats in, zijn gemakkelijker en beter te isoleren en ze voldoen aan alle bouwvoorschriften en energienormen. Met een nieuwbouwwoning van STiDO kruist u dus meteen meerdere vakjes in één keer aan.

2. Alle maten

Of het nu gaat om een compacte nieuwbouw van 50 m² of een gezinswoning van 150 m², een modulaire nieuwbouwwoning komt in alle groottes en formaten. In de ontwerpfase koppelen we verschillende modules aan en op elkaar zodat u uw droomwoning krijgt mét de gewenste vloeroppervlakte.

3. Ongekende flexibiliteit

Bepaal zelf hoe uw nieuwbouwwoning eruit gaat zien. Net zoals bij een klassieke nieuwbouw wordt de indeling op maat van uw wensen en noden uitgewerkt. Geen standaard plannetjes. Ook voor de buitenafwerking hebt u alle vrijheid: houten gevelbekleding, strak pleisterwerk of de traditionele baksteen.

4. Duurzaam

Waar de traditionele bouwmethode heel wat liters water verbruikt, kiest STiDO voor prefab modulaire houtskeletbouw. Een droge bouwmethode die geen water nodig heeft. Al het gebruikte hout is verkregen via duurzaam bosbeheer en ook tijdens ons productieproces wordt al het houtafval gerecycleerd. Tel daarbij ook nog eens alle kilometers uit die we besparen door niet dagelijks naar de werf te rijden en u weet meteen waarom een modulaire nieuwbouwwoning goed is voor de planeet.

5. Snel

Zo’n drie maanden nadat alle formaliteiten vervuld zijn, wordt uw nieuwbouwwoning geplaatst op de werf. Enkele weken later is ze instapklaar. Onklopbaar! Met dank aan ons atelier waar weer en wind geen rol spelen.

6. Kostenefficiënt

Elk nieuwbouwproject start met een gedetailleerde offerte. Het voordeel van modulair bouwen is de gecontroleerde omstandigheden waarin uw woning wordt gebouwd. Hierdoor gaat het niet alleen een stuk sneller, ook onvoorziene omstandigheden die vaak meerkosten met zich meebrengen komen amper voor. Bovendien kan u sneller verhuizen waardoor u bespaart op eventuele huurkosten van uw tijdelijk onderkomen.

7. Kwalitatief

Ook hier moeten we weer naar ons atelier verwijzen. We werken vanzelfsprekend enkel met kwalitatieve materialen, maar ook de omstandigheden waarin ze verwerkt worden zijn ideaal. Dankzij de modulaire bouwwijze en de prefabricatie in optimale omstandigheden, bent u zeker van een nieuwbouwwoning van topkwaliteit.

Bent u van plan om te bouwen en ziet u een modulaire nieuwbouwwoning wel zitten? Contacteer dan één van onze adviseurs via ons contactformulier of info@stido.be en zij bekijken graag de mogelijkheden voor uw nieuwbouw.