Nieuws

Meubilair op maat van uw STiDO

Terug naar overzicht

Onze woonmodules worden steeds tot in de puntjes afgewerkt. Als u echter nog een stapje verder wil gaan, kan u er ook nog passend meubilair in laten plaatsen. Net zoals onze modules wordt dit meubilair op maat gemaakt en helemaal zoals u het wenst. Wat had u gedacht!

De klant is koning

Wij werken onze woonmodules af naargelang de gewenste afwerkingsgraad van de klant. Dan spreken we niet enkel over schilderwerk of vloeren, maar ook over het vast meubilair. Wil u in de slaapkamer of in de keuken inbouwkasten op maat laten plaatsen? Geen enkel probleem! Wij werken immers samen met een vaste partner die al het vast meubilair maakt. Alles steeds in samenspraak met u.

Maatwerk van A tot Z

Onze partner tekent het gewenste meubilair uit en maakt naast een offerte ook een 3D-ontwerp op. Van zodra u tevreden bent en de bestelling bevestigd is, gebeurt de plaatsing van het meubilair tijdens het bouwproces van de modules in ons atelier. Zoals steeds kan u op voorhand een kijkje komen nemen naar het eindresultaat. Vervolgens wordt de afgewerkte module bij u op de werf geleverd, inclusief de gevraagde maatkasten.

De voordelen van vast meubilair op maat

Om te beginnen bespaar je heel wat plaats. Een module is tenslotte een compacte woning waarin het zaak is om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Daarnaast heb je geen last van een drukke werf of vuiligheid in je nieuwe woning of bijgebouw. De hele module wordt immers in één stuk afgewerkt. Mocht er zich achteraf toch een probleem of schade voordoen, dan staat onze partner altijd klaar om samen te zoeken naar een oplossing.

Droomwoning van topkwaliteit

Kortom, STiDO staat in voor het totaalplaatje, volledig op maat van uw wensen en noden. Van het ontwerp, de indeling en de afwerking van uw module tot en met het gewenste vast meubilair. Wij maken het waar. Alles gemaakt op kwalitatieve en duurzame wijze zodat u er jarenlang van kan genieten.

Meer weten over ons maatwerk en het modulaire bouwproces? Onze bouwadviseurs staan voor u klaar met antwoorden en advies!

Contacteer onze STiDO-adviseurs voor een afspraak.