Nieuws

Hoe bepaalt u de inrichting van uw STiDO-module?

Terug naar overzicht

Bij prefab modulaire houtskeletbouw wordt weleens gevreesd voor beperkingen op het vlak van de configuratie en de indeling van de modules. Een ongegronde vrees. Tenminste wanneer u voor STiDO kiest. Onze maatwerkmodules zorgen keer op keer voor een aanbouw of mobiel bijgebouw dat tegelijkertijd 100% aan de regels én 100% aan uw wensen voldoet.

Een zorgwoning, mobiel bijgebouw, tuinkantoor, gastenverblijf of aanbouw kiezen? Heel wat mensen vinden dat toch wel complex. De reden: de meeste bouwbedrijven bieden uitsluitend standaardmodules aan waarbij niet veel aanpassingen mogelijk zijn. Bij STiDO kiezen we er bewust voor om u alle vrijheid te geven. Op die manier spelen we perfect in op uw noden en geniet u als klant van maximale ontzorging.

Een gunstige ligging

Waar u uw module ook wilt plaatsen – in de voortuin, achtertuin, als verlenging van de keuken of woonkamer of als poolhouse – de oriëntatie is ontzettend belangrijk. Een leefruimte gericht op het zuiden is veel aangenamer en een slaapkamer die meer noordelijk georiënteerd is, zal in de zomer een stuk koeler zijn. Tijdens het ontwerpen van uw module houden onze ervaren adviseurs dan ook met alles rekening. Van de ligging van de ruimtes tot en met de positie van uw buitenschrijnwerk. Zo komen we tot een design dat het beste uit uw module én uw omgeving haalt.

Aanpassen naar wens? Dat kan!

Dat ene raam liever 10 centimeter naar links? Wilt u dat die muur ernaast nog wat verder opschuift? Het kan allemaal. Maatwerk is een kolfje naar onze hand. We willen immers graag dat u volop geniet van uw nieuwe ruimte en dat u de inrichting optimaal benut. In overleg bepalen we de plaatsing van ramen, deuren en het sanitair, de materialen en de uitstraling die het best bij uw bestaande woning aansluit. En de grootste troef? Dankzij de modulaire houtskeletbouw heeft u geen maandenlange werf in uw tuin. Uw bouwproject – volledig door Belgische leveranciers samengesteld – is in slechts enkele dagen geplaatst en afgewerkt.

Meer weten over onze flexibele aanbouwmodules? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!