Nieuws

De werkwijze van STiDO: een goede voorbereiding is het halve werk

Terug naar overzicht

Bij STiDO laten we niets aan het toeval over. Wij willen dat u volop kan genieten van uw modulaire woning of zorgwoning, modulair bijgebouw of aanbouw helemaal op maat van uw wensen en behoeften. Daarom starten we altijd met een verkennend kennismakingsgesprek waarbij we samen met u alle details overlopen. Hoe we dat aanpakken, vertellen we u graag.

Aangename kennismaking

Nadat u contact hebt opgenomen met ons, contacteren wij u binnen de 3 werkdagen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek op onze productiesite in Mollem leggen wij onze manier van werken uit, nemen we u mee in onze productiehal en tonen we enkele showroommodellen. Zo kan u met eigen ogen zien hoe onze STiDO’s gemaakt worden, wat een modulair bouwproces precies inhoudt en hoe het eindresultaat eruit kan zien.

Daarnaast proberen we een duidelijk beeld te krijgen van wat u precies wenst of voor ogen heeft. Indien mogelijk maakt onze adviseur ook al een eerste voorontwerp en bekijkt hij samen met u welke afwerking u graag wil. Enkel zo kunnen wij u een oplossing op maat aanbieden die naadloos aansluit bij uw verwachtingen en een gedetailleerde vrijblijvende offerte opmaken die alle aspecten van uw modulaire woning, bijgebouw of aanbouw omvat.

Indien nodig komt onze adviseur ook bij u ter plaatse een kijkje nemen om foto’s te maken en opmetingen te doen. Het is ook deze adviseur die gedurende het hele traject aan uw zijde blijft. Zo hebt u steeds één vast aanspreekpunt dat uw dossier kent, opvolgt en coördineert.

Tijd om te bouwen

Op basis van het kennismakingsgesprek werken we een 3D-model op maat van uw wensen uit dat we in detail met u overlopen. Van zodra u groen licht geeft, starten we met de bouw van uw woning, zorgwoning, bijgebouw of aanbouw. Dit doen we steeds met kwalitatieve en duurzame materialen. Ook voor de afwerkingsmaterialen en -technieken, zoals ramen en deuren, opteert STiDO zo veel mogelijk voor Belgische merken.

Oplevering en plaatsing

Eens uw modulaire woning, zorgwoning, bijgebouw of aanbouw voltooid is, maken we uw STiDO klaar voor transport. Het grote voordeel van modulair bouwen is dat uw woning of bijgebouw in één geheel ter plaatse wordt gebracht. Zo niet, worden de verschillende modules in een mum van tijd ter plaatse aan elkaar gekoppeld en afgewerkt.

Wenst u ook een modulaire woning, zorgwoning, aanbouw of een modulair bijgebouw op maat of wil u graag meer informatie over onze werkwijze? Onze bouwadviseurs staan voor u klaar met antwoorden en advies!

Contacteer onze STiDO-adviseurs voor een afspraak.