Nieuws

3 unieke voordelen van een prefabaanbouw

Terug naar overzicht

Uw woning uitbouwen zodat u eindelijk die grote leefkeuken kan realiseren of een extra bureauruimte kan creëren. Het is voor velen een droom. Toch laten heel wat huiseigenaren zich nog tegenhouden door de praktische beslommeringen van zo’n aanbouw. Want wat gebeurt er met uw woning als die maandenlang in een bouwwerf verandert? En hoe hoog komen de kosten dan te liggen? Verloopt de planning wel zoals gedacht of loopt de werf toch nog vertraging op? We vertellen u graag over de ideale oplossing: een modulaire aanbouw.

Een aanbouw naar eigen wens

Uw woning uitbouwen doet u niet zomaar. Dat begrijpen we bij STiDO. Daarom vinden we het belangrijk om met u rond de tafel te zitten en uw wensen uitvoerig te bespreken. Zo kunnen wij de aanbouw van uw dromen bouwen die tot in het kleinste detail op uw noden is afgestemd. Van grootte over indeling tot en met de afwerking. Bij STiDO hebt u de touwtjes zelf in handen.

Trakteer uzelf op een vlot bouwproces

Wekenlang zonder keuken zitten, een tuin vol modder en bouwmateriaal, eindeloos verschillende aannemers achter de veren zitten? Niet nodig. Door te kiezen voor een modulaire aanbouw bent u verzekerd van een bijzonder vlot bouwproces. Bij STiDO prefabriceren we uw aanbouw vooraf in ons productieatelier. We moeten hem alleen nog vervoeren naar uw locatie. De plaatsing neemt slechts enkele uren in beslag. De volledige afwerking vindt de volgende dagen plaats. Zorgeloos, vlekkeloos, en zonder de stress van een maandenlang bouwproces.

Zacht voor de portemonnee

Of u nu droomt van een speelkamer, keuken, tuinkamer, wellnessruimte of hobbykamer, uitbouwen is doorgaans niet goedkoop. Gelukkig is een prefabaanbouw perfect betaalbaar en zorgt het korte plaatsingsproces voor een flinke besparing. En de kwaliteit? Daar boet u nooit op in. De aanbouwmodules van STiDO bestaan uitsluitend uit duurzame en milieuvriendelijke materialen en zijn bovendien uitstekend geïsoleerd. Een cadeautje voor u, én voor uw energiefactuur.