Mobiele kangoeroewoning

Met een kangoeroewoning zorgt u voor een goede mix tussen het bieden van de nodige zorg en de behoefte aan zelfstandig wonen. Voor zowel de ouder(s) als de kinderen is het een win-win situatie. Iedereen behoudt z’n privacy en toch is eventuele hulp binnen handbereik.

Bij STiDO bouwen we onze kangoeroewoningen op basis van houtskeletbouw omdat dit
tal van voordelen heeft: hout is een zeer milieuvriendelijk product en is erg duurzaam, de prestaties op vlak van isolatie zijn uitstekend en alles kan geprefabriceerd worden in onze ateliers zodat de levering heel snel kan gebeuren.

Onze STiDO-adviseur komt bij u ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken en samen
te zoeken naar de gepaste oplossing. Hierbij houden we rekening met eventuele specifieke behoeften op vlak van zorg van de toekomstige bewoner(s).

Wij kunnen u diverse standaardoplossingen aanbieden, maar bouwen desgewenst uw kangoeroewoning volledig op maat. Dit zowel op vlak van afmetingen, indeling en afwerking. Hierbij bieden we een uitgebreide waaier aan mogelijkheden waarbij we steeds kiezen voor hoogwaardige materialen.

Heb je een bouwvergunning nodig of is er een meldingsplicht?

In België zijn diverse regels van toepassing. Eén daarvan betreft de stedenbouwkundige voorschriften die kunnen variëren per regio. Daarom checken we samen op voorhand in detail wat de mogelijkheden zijn.