Modulaire woningbouw

Modulaire woningbouw is aan een sterke opmars bezig, het biedt immers diverse voordelen en onderscheidt zich hiermee van de traditionele bouwmethodes.

Onze STiDO-woningen worden snel geplaatst na een nauwkeurige voorbereiding: het plan wordt omgezet in productietekeningen, vervolgens worden de modules in onze ateliers gebouwd waarna ze klaar zijn om getransporteerd en gemonteerd te worden. In een tijdsspanne van slechts enkele dagen is alles wind- en waterdicht en volgt de afwerking.

STiDO biedt u niet enkel een snelle en flexibele oplossing voor uw woonbehoeften, deze bouwmethode is eveneens uiterst kwalitatief en ecologisch.

Met STiDO heeft u de keuze:

U kan kiezen voor compacte woningbouw: met bouwpercelen die steeds kleiner worden, wint een efficiƫnte invulling steeds meer aan belang. Afhankelijk van uw budget en uw wensen realiseren wij voor u een tijdloze woning die voldoet aan alle energienormen.

Maar ook een riante woning kan perfect modulair gebouwd worden. Neem gerust contact met ons op en we bekijken graag de mogelijkheden.

Onze STiDO-adviseur komt graag bij u ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken en samen te zoeken naar de gepaste oplossing. Uiteraard staan uw budgettaire mogelijkheden hierbij centraal en kijken we samen hoe we uw specifieke wensen kunnen realiseren.