STiDO Modulaire woningen en bijgebouwen

Een visuele parel, praktisch en uniek! De gebouwen van STiDO hebben alles wat u zoekt in een hedendaagse tuinkamer, kangoeroewoning of woning.

Bij STiDO kan U kiezen uit een ruime waaier van mogelijkheden waarbij we naar uw wensen personaliseren. Of u kiest voor een woning of bijgebouw dat tot in het kleinste detail op uw maat wordt gemaakt.

Wij luisteren naar uw wensen

Op zoek naar een modulaire woning of een mobiel bijgebouw? Wij bouwen voor u een STiDO voor alle mogelijke toepassingen. Bent u op zoek naar een thuiskantoor, een hobbyruimte, een kangoeroewoning of een modulaire woning? Onze ervaren medewerkers staan klaar om samen met u een persoonlijke STiDO te realiseren.

Wij personaliseren uw woning of bijgebouw zodat het perfect bij u past. Er zijn verschillende afwerkingen en indelingen mogelijk. De STiDO-adviseur brengt u een bezoek om uw wensen samen te bespreken. Zo zijn we zeker dat alles beantwoordt aan uw behoeften en uw smaak.

STiDO biedt een complete service: gezamenlijk overleg, productie en montage met volledige afwerking door ervaren medewerkers.Onze werkwijze

De STiDO-adviseur komt bij u thuis voor een persoonlijk gesprek. Indien nodig doet hij enkele opmetingen en neemt hij foto's alvorens u een gedetailleerde én vrijblijvende offerte te bezorgen. Deze zal hij uitgebreid met u overlopen, om ze indien nodig verder aan te passen aan uw specifieke wensen.

Aangezien wij iedere offerte op maat van onze klanten opstellen, kunnen de kosten en de definitieve prijs van een modulair gebouw erg uiteenlopen. Door voor houtskeletbouw te kiezen, kiest u voor een ecologische en economische bouwmethode. U draagt bij aan een duurzaam leefmilieu en geniet van een uitstekende isolatie. Bouwen of verbouwen met houtskeletbouw is bijgevolg een erg verstandige en interessante investering.