Eric en Annick creëren extra privacy voor dochter

Eric en Annick waren al enige tijd op zoek naar een oplossing om hun mindervalide dochter een eigen plekje te geven, thuis maar toch apart. Een handige module van STiDO in de tuin bleek de ideale oplossing.

Flexibel aanbod

“Maanden geleden spraken we aan de kust al een firma aan die iets gelijkaardigs aanbood”, vertelt Eric. “Zij raadden ons aan om contact op te nemen met STiDO. Dus dat deden we: we vroegen een offerte aan en contacteerden voor de zekerheid ook enkele andere bedrijven. STiDO overtuigde ons dankzij hun duidelijke communicatie en flexibiliteit. Het feit dat wij geen volledig afgewerkte unit wilden, was bovendien geen enkel probleem.”

Perfect voor privacy en zorg

De dochter van Eric en Annick wordt omwille van haar beperking dagelijks begeleid door een assistent. Voortaan gebeurt dat dus in haar privévertrek. “Wij vonden het belangrijk dat ze hoewel ze thuis woont, toch haar privacy heeft. Om het haar zo aangenaam mogelijk te maken, creëerden we een gezellig nestje mét een eigen badkamer erbij. We kochten de unit dan ook casco aan en zorgden zelf voor de gevelbekleding en inrichting.”

Heldere communicatie

Eric is over de hele lijn tevreden: van het eerste contact tot de plaatsing. “Het verliep allemaal verrassend vlot. We werden goed ondersteund, kregen altijd snel antwoord op onze vragen en konden zelfs nog wijzigingen doorgeven tot kort voor de installatie van de module. Ik vond het trouwens ook erg boeiend om in de fabriek te zien hoe STiDO alles maakt. Bovendien was de extra bespreking ook zeer nuttig om onze wensen tot in detail op papier te zetten: de grootte en kleur van de ramen, de exacte locatie van de afvoer ... De wachttijd viel ook reuze mee. In april hadden we het eerste contact en in september stond onze STiDO er al. Ja, STiDO doet dat goed. Zelfs de gietende regen hield de plaatsers niet tegen ...”

Knus en comfortabel

Het resultaat mag er zijn en het gezin geniet ervan. “We leggen momenteel de laatste hand aan de inrichting van de unit. Onze dochter kijkt er natuurlijk naar uit om er dagelijks te vertoeven!”