Aanbouw in L-vorm van Melissa

Melissa en haar vriend werken beiden van thuis uit, maar reizen ook heel graag. Ze willen dan ook liefst zes maanden per jaar in het buitenland doorbrengen. Die levensstijl in combinatie met hun twee katten zorgde ervoor dat het koppel op zoek ging naar een alternatief voor hun appartement. Een plaats waar ze zes maanden per jaar comfortabel kunnen wonen en de katten het hele jaar door een goede opvang hebben. De oplossing? Een STiDO in de tuin van Melissa’s moeder.

Overtuigd van de kwaliteit

“Eerst hebben we ons elders geïnformeerd, maar daar waren we niet overtuigd van de kwaliteit. We hebben dan online gezocht op modulair bouwen en zo zijn we bij STiDO terecht gekomen. Daar zat het contact van in het begin goed. Mijn stiefvader is schrijnwerker en zag meteen dat een STiDO stevig in elkaar zit en goed geïsoleerd is. Hij had er direct een veel beter gevoel bij en wij ook”, vertelt Melissa.

Maatwerk

De aanbouw werd uitgevoerd in een L-vorm en heeft een aparte keuken, living en slaapkamer. Enkel voor het gebruik van de badkamer en het toilet maakt het koppel gebruik van de woning van Melissa’s moeder. Op vlak van de inrichting slaagde STiDO erin om met maatwerk het wooncomfort te optimaliseren. “We hebben een kleine slaapkamer en zochten een idee om die zo aangenaam mogelijk te maken. STiDO heeft dan voor ons een bed op maat laten maken zodat het bed nu volledig aansluit van de ene kant van de muur tot aan de andere kant. Bovendien hebben ze ook een kattenluik geplaatst en een keuken op maat voorzien.”

Van grondwerken tot intrek in twee weken

“De grondwerken hebben ongeveer een week geduurd. Daarna werd de STiDO geplaatst met een gigantische kraan. Best indrukwekkend om te zien. Vervolgens werd alles samengebracht en binnen de week afgewerkt tot één mooi geheel. Alles is dus zeer vlot verlopen. Er kwamen ook nog mensen langs voor het aansluiten van de airco en verwarming en het sanitair in de keuken zodat we probleemloos onze intrek konden nemen in de STiDO”, zegt Melissa.

STiDO blijft bereikbaar

Na de oplevering blijft STiDO beschikbaar voor zijn klanten. Dat ondervond ook Melissa toen ze ons contacteerde voor een vraag over het dak. “We hebben een dak in EPDM en hadden nog enkele vragen betreffende de uitvoering ervan. We hebben dan naar STiDO gebeld en binnen enkele dagen stonden ze hier om het na te kijken. Ze stelden ons gerust dat alles in perfecte staat was. Het is fijn om te weten dat je gewoon even kan bellen en je vraag meteen wordt opgelost.”

Fijne samenwerking

Wanneer we Melissa vragen hoe ze terugkijkt op onze samenwerking is het duidelijk dat ze een tevreden klant is. “De samenwerking verliep heel vlot en duidelijk. STiDO was altijd zeer correct. Zo een proces brengt toch altijd wat stress met zich mee, maar onze contactpersoon bij STiDO kon ons altijd geruststellen. Het was dan ook een heel plezante samenwerking.”