Een Poolhouse

18 april 2016

Een poolhouse is de ideale ontspanningsruimte voor de nodige rust na het zwemmen. Niet alleen kan u zich er gemakkelijk omkleden, ook uw spullen en benodigdheden kan u er prima in opbergen.

 

Een poolhouse biedt zeker een grote meerwaarde aan uw tuin en zwembad. Waarom bijvoorbeeld geen klein terras of veranda voorzien, zodat u tijdens de zomer van een gezond ontbijt in de buitenlucht kan genieten? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, met een poolhouse gunt u zich een luxueuze ruimte. Dankzij de vele architecturale mogelijkheden die houtskeletbouw biedt, bepaalt u zelf de look van uw nieuwe poolhouse: rustiek of modern, wij maken het samen waar.

 

Voor de afwerking van een modern poolhouse heeft u de keuze uit diverse materialen. Thermohout of thermowood is zeer populair: het is een kwalitatief en ecologisch alternatief voor kostbare exotische houtsoorten. Thermohout is vergelijkbaar met tropisch hardhout van klasse I, zoals padouk en afromosia, en dus een uitstekend bouwmateriaal om allerlei weersomstandigheden het hoofd te bieden.

 

De productie van onze poolhouses vindt plaats in België. De onderdelen, zoals het buitenschrijnwerk, zijn afkomstig van Belgische fabrikanten. Een modern poolhouse van STiDO is dus een milieuvriendelijke keuze met een kleine ecologische voetafdruk.

 

Na de productie in onze ateliers is een poolhouse ontzettend snel bij u geplaatst. We hijsen deze door middel van een kraan en plaatsen hem rechtstreeks in uw tuin. Kan dit niet, dan komen onze medewerkers het poolhouse ter plaatse assembleren op slechts enkele dagen tijd.

 

Door te kiezen voor een poolhouse in houtskelet, creëert u een aanzienlijke meerwaarde voor uw woning aangezien er gewerkt wordt met dezelfde materialen als bij een lage-energiewoning. Bij STiDO kiezen we steeds voor hoogwaardige materialen, waardoor u onmiddellijk op een goede isolatie van uw poolhouse kan vertrouwen. Het is een milieuvriendelijke oplossing die zichzelf snel terugverdient.

 

Nog enkele andere voordelen van een STiDO poolhouse:

  • Op een paar weken tijd kan uw poolhouse gebouwd en gemonteerd worden
  • Een poolhouse heeft zeer veel toepassingsmogelijkheden en kan gemakkelijk meegroeien met uw behoeftes. Denk maar aan een ontspanningsruimte voor de kinderen, een tuinkantoor, een fitnessruimte of zelfs een zorgwoning of dienstenwoning in je tuin
  • Indien u na verloop van tijd uw poolhouse niet meer nodig heeft, kunt u hem eenvoudig verkopen aangezien het een mobiele unit is
  • Bij een eventuele verhuis kunt u het poolhouse gemakkelijk verhuizen naar uw nieuwe woning
  • Aangezien het poolhouse van STiDO in houtskeletbouw wordt vervaardigd, geniet u meteen van alle voordelen die houtskeletbouw te bieden heeft

terug naar overzicht