Winkelhiert u ook? Met een STiDO krijgt u 100% Belgisch vakmanschap

Vorig jaar werd winkelhieren nog verkozen tot Woord van het Jaar en in 2020 is het als gevolg van de coronacrisis actueler dan ooit. Bewust kopen bij ondernemers van hier om niet alleen onze economie te ondersteunen maar ook de kwaliteit van lokale producten te (her)ontdekken. Bij STiDO kunnen we dit initiatief alleen maar aanmoedigen aangezien we altijd met lokale materialen werken en onze constructies zelf produceren in onze eigen ateliers.

Service en expertise

Online shoppen is dan misschien wel gemakkelijk en snel, maar de service die u krijgt is niet vergelijkbaar met het persoonlijke contact dat u vindt bij een lokale handelaar. Bij STiDO bent u bijvoorbeeld altijd zeker van professioneel advies en een persoonlijke begeleiding. Van een eerste verkennend gesprek tot de vakkundige plaatsing, onze specialisten staan altijd paraat om uw vragen te beantwoorden en een vlot bouwproces te garanderen. Bovendien kan u ook na oplevering nog steeds bij ons terecht.

Belgische kwaliteit

Bij STiDO bent u zeker dat u Belgische kwaliteit koopt. Niet alleen gebruiken we kwalitatieve en ecologische materialen die generaties lang meegaan, we werken voor heel wat onderdelen, zoals ramen en deuren, ook samen met Belgische kwaliteitsfabrikanten. Daarnaast bouwen we onze modulaire woningen en bijgebouwen altijd in onze eigen ateliers in Mollem (Asse). Belgischer dan een STiDO kan dus haast niet.

Duurzaamheid

Winkelhieren staat ook in het teken van bewuster kopen. Niet alleen omdat u zo lokale handelaren steunt maar ook het milieu. De goederen die u koopt, moeten immers niet de halve wereld rond voor ze aan uw voordeur belanden. Wanneer u kiest voor houtskeletbouw staat ecologie en duurzaamheid ook centraal. Deze bouwmethode heeft namelijk veel minder impact op het klimaat dan traditioneel gebouwde wanden aangezien we werken met hout dat via duurzaam bosbeheer verkregen wordt. Bovendien heeft hout uitstekende isolerende eigenschappen zodat het energieverbruik voor een aangenaam binnenklimaat in uw STiDO tot een minimum wordt beperkt.  

Wil u graag meer weten over de productie van een STiDO of hebt u een vraag voor onze adviseurs? Aarzel niet om ons te contacteren.