Tijdelijk een STiDO nodig? Ontdek onze verhuurformule

U heeft tijdelijk een zorgwoning of thuiskantoor nodig? Of u wil niet meteen investeren in een eigen mobiel bijgebouw? Dan kan u nu bij STiDO ook gebruikmaken van onze verhuurformule. We bieden verschillende modules aan die allemaal instapklaar worden geleverd en voorzien zijn van de nodige faciliteiten.

Zorgwoning of thuiskantoor

U zoekt een oplossing omdat u een zorgwoning verkiest boven een woonzorgcentrum? Of misschien wil u het kangoeroewonen eerst uitproberen voor u een definitieve beslissing neemt? Dan kan u bij STiDO een zorgwoning of kangoeroewoning huren. Deze units zijn 40 m2 groot, worden aangeleverd als sleutel-op-de-deur woning en zijn volledig uitgerust met keuken en sanitair. Daarnaast is het ook mogelijk om een tuinkantoor te huren van 16 m2 tot 24 m2. Ideaal om uw eigen werkplek te creëren als u vaak aan telewerken doet. Onze tuinkantoren zijn eveneens instapklaar en hebben alle nodige voorzieningen.

Bezichtiging

Wil u zich een beter beeld kunnen vormen van onze huurunits of wil u de verschillende mogelijkheden even bespreken? U bent na afspraak van harte welkom om onze modules een keer te bezichtigen op onze productiesite in Asse. Na de bezichtiging geeft uw STiDO-adviseur graag wat meer uitleg over de praktische kant van het huurverhaal en bespreekt u samen uw specifieke behoeften.

Huurvoorwaarden

Als u een STiDO huurt, betaalt u een vaste maandhuur en een éénmalige kost voor de installatie en de ophaling van de mobiele unit aan het einde van de huurperiode. De éénmalige kost is inclusief de transport- en kraankosten voor zowel de levering als de ophaling, de plaatsing en verwijdering van de schroeffundering alsook de aansluiting van de nutsvoorzieningen.

De maandhuur is afhankelijk van het soort unit dat u huurt. In het maandelijks bedrag is een brandverzekering met dekking “Gebouw” inbegrepen. Bovendien voorziet STiDO voor de volledige huurperiode een servicegarantie voor de herstelling van de module bij eventuele beschadiging.

Aankoop na huurperiode

Het gebruik van uw eigen STiDO valt goed mee en u wil de module aan het einde van de huurperiode aankopen voor langer gebruik? Dat kan. Neem gewoon even contact met ons op. We overlopen samen met u de verschillende mogelijkheden.

STiDO huren?

Bent u geïnteresseerd in onze verhuurformule of wil u een bezichtiging inplannen om een beter gevoel te krijgen van de mobiele bijgebouwen die we verhuren? Laat het ons weten. We beantwoorden met veel plezier al uw vragen en laten u graag onze verschillende huurunits zien.