Thuiswerken in alle rust? Het kan in uw eigen tuinkantoor!

Telewerken werd al populairder maar is door de coronacrisis nu genomineerd tot de nieuwe norm. Hoewel sommige mensen net erg productief zijn wanneer ze thuis werken, is het voor de meesten onder ons een uitdaging om te weerstaan aan alle afleidingen rondom ons. De kinderen die uw aandacht opeisen, huishoudelijke klusjes die zich opstapelen, de pakjesleverancier die aanbelt, … factoren genoeg om u uit uw concentratie te halen. Voor wie graag zijn eigen oase van rust creëert, is een tuinkantoor de ideale oplossing.

Contacteer ons voor meer info              Download onze brochure

Duidelijke grenzen

Een tuinkantoor zorgt ervoor dat werk en privé netjes gescheiden worden. Hier kan u in alle rust efficiënt werken en wanneer de werkdag erop zit, kan u in huis het werk helemaal achter u laten. Zo creëert u een duidelijke grens tussen werk en gezin en kan u beide voldoende aandacht geven zonder enige afleiding. Bovendien hebt u op deze manier een eigen kantoor ter beschikking maar hoeft u hiervoor geen verplaatsing van en naar het werk te maken.

Een kantoor op maat

Elke STiDO wordt op maat gemaakt van de beschikbare ruimte. In overleg ontwerpen we dus een kantoor volledig op maat en met alle voorzieningen binnen handbereik. Een kleine keuken, een toilet, een technische ruimte… u richt uw tuinkantoor naar eigen believen in zodat u voor uzelf de perfecte werkruimte creëert. Bij STiDO kan u trouwens kiezen tussen talloze afwerkingsmogelijkheden voor zowel het buitenschrijnwerk als de binnenruimte. Wil u de stijl van uw woning doortrekken of net een ruimte maken die helemaal in het groene kader van uw tuin opgaat? De keuze is aan u!

Voordelen van houtskeletbouw

Aangezien elk STiDO tuinkantoor in houtskeletbouw wordt vervaardigd, geniet u ook van alle voordelen van prefab modulaire houtskeletbouw. Zo wordt uw tuinkantoor op voorhand in ons atelier geproduceerd en samengesteld waardoor het snel in uw tuin kan worden geplaatst en u onmiddellijk aan de slag kan. Bovendien heeft hout van nature een uitstekende isolatiewaarde en is het een voortreffelijke vochtregelaar zodat u altijd een optimaal binnenklimaat heeft om in te werken.

Veelzijdige ruimte

Een extra voordeel van een STiDO tuinkantoor is dat uw bijgebouw altijd haar waarde behoudt. De extra ruimte kan bijvoorbeeld ook voor andere toepassingen worden gebruikt of deels ingericht worden als ontspanningsruimte. Er zijn oneindig veel opties! Verandert u van werk of heeft u het modulaire bijgebouw op termijn niet meer nodig? Dan kan u het eenvoudig verkopen aangezien mobiele units tot 40 m2 in één geheel kunnen worden getransporteerd.

Wil u graag wat inspiratie opdoen voor uw eigen tuinkantoor? Neem dan zeker even een kijkje tussen onze realisaties. Aarzel ook niet om contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen bekijken hoe we uw perfecte tuinkantoor kunnen realiseren.