Modulair bouwen met STiDO: een blik achter de schermen

U wil graag een mobiel bijgebouw of een kangoeroewoning plaatsen? Dan bent u al overtuigd van de vele voordelen van prefab modulair bouwen. Vooral de snelle doorlooptijd is voor velen een doorslaggevende factor. Maar hoe kunnen we u die garanderen en hoe verloopt het hele modulair bouwproces bij STiDO? Lees verder voor een blik achter de schermen.

Kennismaking

Modulair bouwen is onze passie en die delen we graag met u. Daarom organiseren we altijd eerst een kennismakingsgesprek waarin we STiDO voorstellen en dieper ingaan op de productiewijze, de verschillende keuzemogelijkheden en de planning van het modulair bouwproces. Dat gesprek kan plaatsvinden op onze productiesite of eventueel via een video call om uw veiligheid en die van onze medewerkers optimaal te garanderen. Contacten in een volgende fase, zoals een eventueel bezoek van onze STiDO-adviseur om alles op te meten, blijven wel behouden. Aan de hand van de informatie die ter plaatse wordt verzameld, stellen we een getailleerde en vrijblijvende offerte op. Die wordt uiteraard ook afgestemd op uw verwachtingen en het vooropgestelde budget.

Efficiënt bouwproces

Na de goedkeuring van de offerte werken we een 3D-tekening uit die we samen overlopen. Is die ok? Dan starten we met de bouw van uw STiDO. Die gebeurt volledig in onze eigen ateliers in Mollem en dat heeft zo z’n voordelen. We hoeven bijvoorbeeld geen rekening te houden met het weer en lopen dus geen vertraging op. Ook verplaatsingen van en naar de werf zijn overbodig. Bovendien hebben we een ruime voorraad aan kwalitatieve materialen. Dit alles gecombineerd met de ervaring en expertise van onze vakmensen garandeert een efficiënt bouwproces en een gemiddelde doorlooptijd van slechts 12 weken.

Benieuwd hoe we te werk gaan voor het bouwen van een STiDO? In de video ontdekt u stap voor stap onze werkwijze, van fundering tot voorbereiding van het transport.

Vlotte levering

Nadat we samen de leverings- en plaatsingsmodaliteiten hebben overlopen, kan uw STiDO worden klaargemaakt voor transport. Heeft u een module tot 40 m2? Dan wordt die in één geheel getransporteerd en geplaatst. Zo kan u op de dag van de plaatsing uw module al in gebruik nemen! Grotere modules worden ter plaatse aan elkaar gekoppeld en verder afgewerkt in een mum van tijd.

Wat na de oplevering?

Ook dan blijven we uiteraard beschikbaar. Zelfs jaren na de oplevering van uw STiDO kan u nog altijd een beroep doen op ons en doen we ons uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen.