Gratis vliegenramen

Batibouw brengt traditiegetrouw heel wat voordelige acties met zich mee. Dat de bouwbeurs dit jaar niet doorgaat, betekent gelukkig niet dat de acties ook verdwijnen. Zo krijgt u bij STiDO ter gelegenheid van Batibouw gratis vliegenramen als u een STiDO bestelt tussen 27 februari en 31 maart 2021.

Haal het buitengevoel naar binnen

Of u nu op zoek bent naar een mobiele kangoeroewoning, een eigen tuinkantoor wil of droomt van een mooie poolhouse, met vliegenramen geniet u altijd van het mooie weer! U haalt het buitengevoel naar binnen, maar houdt vliegen, muggen en andere insecten moeiteloos buiten. Bestel uw STiDO tussen 27 februari en 31 maart en u krijgt er van ons gratis vliegenramen bij.

Opschortende voorwaarde

De actie is geldig voor elke klant die het bestelcontract van zijn STiDO tekent tussen 27 februari en 31 maart. Wil u wel graag bestellen, maar bent u bijvoorbeeld nog niet helemaal zeker of u de nodige vergunning krijgt of een lening kan afsluiten bij de bank? Geen probleem. De actie is ook geldig als er in het contract een opschortende of ontbindende voorwaarde wordt opgenomen.