Geen reis gepland? Geniet van de perfecte staycation in uw eigen STiDO

Dat we in 2020 nog veel gaan reizen, lijkt momenteel niet erg waarschijnlijk. Gelukkig wil dat niet zeggen dat we deze zomer niet kunnen genieten van onze vakantie want dat kan ook gewoon in eigen tuin. Met een paar aanpassingen tovert u uw tuin zo om tot een echt vakantieparadijs. Denk maar aan een comfortabele loungezetel, een eigen zwembad of een STiDO waarin u helemaal tot rust kan komen.

Multifunctionele ruimte

Eén van de grote voordelen van een STiDO is de flexibiliteit van de ruimte. U kiest zelf waarvoor u het mobiel bijgebouw wil gebruiken en wij maken de ruimte helemaal op maat van uw noden en wensen. Een extra hobbyruimte, een speelruimte voor de kinderen of een poolhuis voor bij uw zwembad, alles is mogelijk. U kan de afmetingen, indeling en inrichting volledig personaliseren. Bovendien bent u zeker van een snelle levering en plaatsing zodat u niet lang moet wachten om volop te genieten van uw eigen STiDO.

Nieuwe hobby’s ontdekken

Een staycation is de perfecte gelegenheid om een nieuwe hobby te ontdekken. Misschien bent u wel creatief met naald en draad of bent u stiekem een goede schilder? Met een STiDO hebt u meteen een rustig plekje waar u uw inspiratie helemaal de vrije loop kan laten gaan. Of hebt u tijdens de lockdown ontdekt dat u groene vingers hebt? Dan kan u uw STiDO ook inrichten als tuinkamer waar u op elk moment kan genieten van al het moois in uw tuin.

Speelruimte voor de kinderen

Hebt u nog kleinere kinderen in huis? Dan is een STiDO ook een ideale speelruimte. Zo hebben uw kinderen hun eigen speelparadijs waar ze zich kunnen uitleven en kan u in de tuin in alle rust genieten van een goed boek of een lekkere cocktail. Of waarom niet omgekeerd? Laat uw kinderen ravotten in de tuin en creëer een gezellige zitruimte in het mobiel bijgebouw waar u zelf een instant vakantiegevoel krijgt.

Poolhouse

Als u en uw kinderen graag een duik nemen, is de kans groot dat u deze zomer een zwembad in uw tuin installeert. Maak het plaatje helemaal af met een eigen moderne poolhouse. Zo krijgt uw tuin meteen de uitstraling van een heus vakantiedomein. In het bijgebouw kan u gemakkelijk al uw spullen opbergen, maar u kan er bijvoorbeeld ook een wellness, lounge of bar in voorzien. Zo lijkt die vakantie in eigen tuin toch lang niet zo slecht!

Wil u deze zomer genieten van de perfecte staycation? Contacteer ons vrijblijvend. We bekijken graag samen hoe u met een STiDO meerwaarde kan geven aan uw vakantie.