Een STiDO volledig naar uw wensen? Vertrouw op ons maatwerk

Bij STiDO hechten we veel belang aan de wensen van onze klanten. Daarom luisteren we in een eerste kennismakingsgesprek graag naar wat u wil en wat uw specifieke noden of behoeften zijn. Vervolgens gaan we samen op zoek naar een gepaste oplossing. Maatwerk is dan ook dé specialiteit waar STiDO ondertussen een ruime ervaring in heeft opgebouwd.

De persoonlijke toets

Wie op zoek gaat naar een mobiele zorgunit of een mobiel bijgebouw, zal vaststellen dat de meeste bedrijven met een gestandaardiseerd gamma werken. De standaardbreedtes, -lengtes en -indelingen zorgen er op die manier voor dat er weinig flexibiliteit overblijft om de unit aan uw situatie aan te passen. Door de vele realisaties beschikken we bij STiDO over een ruime bibliotheek als inspiratiebron waarbij we in overleg volledig kunnen aanpassen, indelen en inrichten naar eigen smaak en budget. Indien gewenst beginnen we bij het ontwerp van een volledig blanco blad. U geniet dus op elk moment van een maximale flexibiliteit.

Professioneel maatwerk

Onze STiDO-bibliotheek kan helpen om keuzestress te vermijden, maar we merken dat de mogelijkheid tot maatwerk vaak een verademing is voor onze klanten. Zo kan u een mobiele unit samenstellen die qua afmetingen, indeling en afwerking helemaal aan uw wensen voldoet en zijn we bovendien zeker dat het mobiele gebouw volledig aansluit bij de rest van de omgeving.

Van zorgwoning tot tuinkantoor

Of u nu een eigen tuinkantoor voor thuiswerk, een mobiele kangoeroewoning of een bijgebouw voor professionele doeleinden wil, met maatwerk zijn de opties bijna eindeloos. We bespreken met u de verschillende mogelijkheden en daarna bent u volledig vrij om uw ideale STiDO samen te stellen en uit te rusten met de voorzieningen die voor u belangrijk zijn.

Afwerking

U kan niet alleen de afmetingen, indeling en inrichting van uw STiDO personaliseren, maar ook de buitenafwerking. Vaak wordt gekozen voor een houten gevelbekleding, maar dat is zeker niet verplicht. U kan de gevel van uw STiDO ook afwerken met bijvoorbeeld vezelcementplaten, steenstrips of crepi. Vraag uw STiDO-adviseur zeker naar de verschillende mogelijkheden zodat uw mobiele bijgebouw zowel vanbinnen als vanbuiten volledig naar uw zin is.

Persoonlijke begeleiding

Om een STiDO te kunnen creëren 100% op maat van uw behoeften vinden we een persoonlijke service en een transparante communicatie erg belangrijk. Al van bij het eerste kennismakingsgesprek staan uw wensen dan ook centraal. Uw STiDO wordt ontworpen in nauw overleg en van bij de kennismaking tot aan de oplevering heeft u één vast aanspreekpunt. Uw STiDO-adviseur staat altijd voor u klaar en beantwoordt met plezier al uw vragen.

Wil u graag een STiDO aangepast aan uw noden en wensen? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan