De pluspunten van een poolhouse

U hebt een zwembad of overweegt er een te plaatsen? Met een STiDO poolhouse maakt u het plaatje compleet. Vergeet waterplassen in huis telkens er iemand uit het zwembad stapt: een poolhouse is de perfecte omkleedruimte. Maar wist u dat een houten poolhouse nog tal van mogelijkheden biedt?

Download onze brochure

Wellnessruimte

Bij uw zwembad is een poolhouse onmisbaar: u kan er zich omkleden, zwemmateriaal opbergen en tuinmeubelen of planten stockeren. Ook de zwembadtechnieken worden vaak ondergebracht in een poolhouse. Wil u nog een grotere meerwaarde creëren bij uw zwembad? Maak van uw houten poolhouse een wellnessruimte met douche, jacuzzi of sauna. Een water- en elektriciteitsaansluiting zijn gemakkelijk te integreren, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Extra woonruimte

Een poolhouse staat gelijk aan luxueus genieten. Een STiDO poolhouse is gebouwd volgens het principe van houtskeletbouw met hoogwaardige en duurzame materialen die u dat gevoel van luxe geven. Ideaal om gasten in stijl te ontvangen of na een warme zomerdag na te genieten. Bovendien legt een houten poolhouse van STiDO uitstekende isolatievoorwaarden voor. Daardoor heeft u het hele jaar door een extra bewoonbare ruimte. Een gastenkamer, tuinkantoor of hobbyruimte? Een houten poolhouse zal u verrassen door zijn veelzijdigheid.

Afwerkingsmogelijkheden

Elk houten poolhouse wordt bij STiDO op maat gemaakt. Wil u de stijl van uw woning echoën of toch eerder een poolhouse plaatsen dat in het geheel van de tuin opgaat? Dankzij een groot gamma aan gevelbekledingen en afwerkingsmogelijkheden, maken we van elk ontwerp iets uniek. Welke stijl en afwerking u ook verkiest, wij zorgen ervoor dat het poolhouse volledig naar uw wensen is.

Snelle bouwtijd

Een groot voordeel van houtskeletbouw is dat we het poolhouse volledig in eigen atelier maken. De perfecte indooromstandigheden zonder weerverlet in ons atelier zorgen voor een snelle bouwtijd zonder vertragingen en een uitzonderlijk afwerkingsniveau. Eens gebouwd kan u uw poolhouse komen aanschouwen. Reken op een aantal maanden voor de totale doorlooptijd van ontwerp tot levering. Als u tevreden bent, is de levering en plaatsing zo gebeurd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze werknemers, wij geven u graag vrijblijvend advies over uw plannen.