Kies voor flexibiliteit en creativiteit met compacte modulaire woningbouw

Een nieuwe woning op maat van uw wensen en budget? Met de troeven van modulaire woningbouw hebt u snel een instapklare, moderne en compacte (50 m² - 150 m²) nieuwbouwwoning.

Waarom kiezen voor modulaire woningbouw?

Compactere bouwpercelen, strengere wetgevingen en veeleisendere bouwvoorschriften maken dat meer en meer mensen voor compacte modulaire woningbouw kiezen. De prefab modulaire bouwmethode biedt een ongekende flexibiliteit naar de toekomst toe en biedt tal van voordelen.

 

Meer weten over modulaire woningbouw tot 150 m²?

Dan gaan we graag het gesprek met u aan!

  • Conform bouwvoorschriften en energienormen
  • Snelle doorlooptijd van het bouwproces
  • Advies van onze experts
  • Professioneel & compact maatwerk
  • 100% Belgisch

Of bekijk onze realisaties

Creatieve woningontwerpen

Bij prefab modulaire woningbouw denken velen aan standaardoplossingen waaruit gekozen wordt met een minieme personalisatie. Bij STiDO is niets minder waar! Wij maken een woning op maat van uw wensen en noden die in samenwerking met een architect vorm krijgt. Net zoals bij de traditionele bouwmethode kan u bij compacte modulaire woningbouw ook de afmetingen (van 50m² tot 150m²) en gewenste afwerking kiezen. Laat uw inspiratie de vrije loop en daag ons uit om uw droomwoning modulair vorm te geven.

Conform bouwvoorschriften

België is een land van veel regels en voorschriften. Voor uw woning zoekt STiDO uit wat van toepassing is voor het bekomen van een bouwvergunning. Daarnaast gebruiken we bij prefab modulaire woningbouw dezelfde materialen als voor lage-energiewoningen in traditionele woningbouw. Dit in combinatie met houtskeletbouw maakt dat de energienormen moeiteloos gehaald worden.