Kies voor flexibiliteit en creativiteit met modulaire woningbouw

Een nieuwe woning op maat van uw wensen en budget? Met de troeven van modulaire woningbouw hebt u snel een instapklare en moderne nieuwbouwwoning.

Waarom kiezen voor modulaire woningbouw?

Compactere bouwpercelen, strengere wetgevingen en veeleisendere bouwvoorschriften maken dat meer en meer mensen voor modulaire woningbouw kiezen. De modulaire bouwmethode biedt een ongekende flexibiliteit naar de toekomst toe en biedt tal van voordelen.

 

Meer weten over modulaire woningbouw?

Dan gaan we graag het gesprek met u aan!

  • Conform bouwvoorschriften en energienormen
  • Snelle doorlooptijd van het bouwproces
  • Advies van onze experts
  • Professioneel maatwerk
  • 100% Belgisch

Of bekijk onze realisaties

Creatieve woningontwerpen

Bij modulaire woningbouw denken velen aan standaardoplossingen waaruit gekozen wordt met een minieme personalisatie. Bij STiDO is niets minder waar! Wij maken een woning op maat van uw wensen en noden die in samenwerking met een architect vorm krijgt. Net zoals bij de traditionele bouwmethode kan u ook bij modulaire woningbouw de afmetingen en gewenste afwerking kiezen. Laat uw inspiratie de vrije loop en daag ons uit om uw droomwoning modulair vorm te geven.

 

Conform bouwvoorschriften

België is een land van veel regels en voorschriften. Voor uw woning zoekt STiDO uit wat van toepassing is voor het bekomen van een bouwvergunning. Daarnaast gebruiken we bij modulaire woningbouw dezelfde materialen als voor lage-energiewoningen met traditionele woningbouw. Dit in combinatie met houtskeletbouw maakt dat de energienormen moeiteloos gehaald worden.