Creëer ruimte én meerwaarde met een mobiel bijgebouw

Met tal van toepassingsmogelijkheden en voordelen geniet u met een mobiel bijgebouw niet enkel van extra ruimte, maar creëert u ook een aanzienlijke meerwaarde. De keuze is aan u: gebruik onze huurformule of koop een mobiel bijgebouw op maat van uw behoeften.

Flexibiliteit troef met een mobiel bijgebouw

Een extra hobbyruimte, een speelkamer voor de kinderen, een volledig ingericht tuinkantoor of toch liever ontspannen bij uw moderne poolhouse aan het zwembad? STiDO gaat graag de uitdaging aan om uw noden en wensen te vertalen in het ideale mobiele bijgebouw.

Geniet van de flexibiliteit van een mobiel bijgebouw met de hoogste kwaliteitseisen.

STiDO bekijkt graag samen met u alle mogelijkheden.

  • Milieuvriendelijk en kwalitatief materiaal
  • Op maat van uw budget en wensen
  • Snelle levering en plaatsing
  • Zowel te koop als te huur

Of bekijk onze realisaties.

Bij STiDO is een mobiel bijgebouw:

1. Professioneel maatwerk

Bij STiDO kan u een mobiel bijgebouw volledig personaliseren. Gaande van afmetingen over indeling tot en met de inrichting. Geeft u dat te veel keuzestress? Kies dan voor één van onze bestaande modellen en personaliseer deze verder volgens uw smaak en budget. Bovendien is er ook de mogelijkheid om een mobiel bijgebouw tijdelijk te huren.

2.  Gebouwd met kwalitatieve materialen

Voor lage energiewoningen volgens de traditionele bouwmethode worden dezelfde materialen gebruikt als voor onze mobiele bijgebouwen. U bent dus zeker van een uitstekende isolatie. Voor de kwalitatieve afwerking gebruiken we onder andere Thermowood dat niet alleen ecologisch een interessant materiaal is, maar ook perfect de weersomstandigheden weet te trotseren.

3. Ecologisch

Hout is als bouwmateriaal dé ecologische keuze bij uitstek dankzij de gesloten CO2-cyclus: bomen halen kooldioxide uit de lucht, binden het in de vorm van hout en produceren zuurstof. Met een mobiel bijgebouw van STiDO bent u dus zeker van een milieuvriendelijke keuze met een kleine ecologische voetafdruk!

4. Een snelle levering en plaatsing

Alle mobiele bijgebouwen worden in onze eigen ateliers gebouwd en vervolgens in één geheel, sleutel-op-de-deur bij u geleverd. Zijn er meerdere modules dan koppelen we deze ter plaatse aan elkaar en werken we verder af.